Nous portons un regard épicurien, décalé, amusé et urbain sur le fooding. Nous ne cherchons pas à sauver ni nourrir la planète. We cast an epicurean, quirky, joyful and urban eye over fooding. We do not aim at saving nor feeding the world.

jeudi 5 avril 2012

Is New York's Cup Cake Over ?


New York update: Canelé dismissing Cup Cake.

A former business lawyer, Céline Legros, who has been living in Big Apple for 6 years, is about to succeed in the pastry business competition with her many different types of Canelés, all wrapped up in boxes that are really sweet !
You can now enjoy and taste these treats a few steps away from Times Square. Indeed the Sanctuary Hotel 
recently opened a coffee shop there and you can try them with your favorite coffee, while watching taxis passing along 46th street. We love the waiter's terrific Poulbot touch.

She also offers Financiers, delightful small cakes made with ground almonds and egg whites. And a good way to sink your teeth into crisis..

A New York, le canelé serait-il en train de détrôner le cup cake?

Ancienne avocate, Céline Legros, cuisinière amateur installée à Big Apple depuis 6 ans, s'attaque au marché de la mini pâtisserie et propose une large gamme de canelés dans des petites boîtes choux !
Comme une nouveauté peut en cacher une autre, vous pouvez dégustez ces mini douceurs à deux pas de Times Square. Le Sanctuary Hotel a ouvert un corner de cafés gourmands à déguster tout en regardant passer les taxis. On adore le côté Gavroche du serveur.


La dame propose aussi des financiers. Un bon moyen de croquer à belles dents dans la crise...

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