Nous portons un regard épicurien, décalé, amusé et urbain sur le fooding. Nous ne cherchons pas à sauver ni nourrir la planète. We cast an epicurean, quirky, joyful and urban eye over fooding. We do not aim at saving nor feeding the world.

vendredi 20 mai 2011

La revue de presse d'Enrico

Enrico est en train de prendre son petit-déjeuner en terrasse à Ségovie.. Catherine, Penelope peuplent les journaux du matin... et puis ce fabuleux article de Libé surgit.... Le clafoutis, les rosseries de Simone.. Et cette photo incroyable... Il demande derechef aux Underground Gastronomes d'en faire part..
C'est fait..
Disfruta et bon week-end !!!

Enrico is having breakfast, enjoying a  coffee at a terrasse in Segovia.. Catherine, Penelope fill morning newspapers.. and then a fabulous article in Libé shows up.. It talks about cherries, Clafoutis and Simone's stories. and there is this incredible photo too... At once he asks The Underground Gastronomes to report about it.
It's done..
Enjoy and have a nice week-end !!!

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